Aankoop tweedehands occasie voertuigen,

 

schrootwagens en ongevalwagens

Charles Deracourt uit Leopoldsburg, Limburg, doet aankoop van tweedehands occasie voertuigen, schrootwagens en ongevalwagens. Bel ons nu voor meer info.

Aankoop Voertuigen
Wilt u een bestelwagen, camion, camionette, vrachtwagen of auto verkopen tegen een faire prijs? Ook al is hij beschadigd na een ongeval of erg verouderd?


Ophalen oude metalen
Wilt u een loods of silo laten afbreken en het schroot in een klap meegeven met een professional? Dan bent u bij Charles Deracourt aan het juiste adres.

Uw wagen verkopen – ook na ongeval en met schade?
Bel meteen Charles Deracourt in Leopoldsburg (Limburg)


Hebt u een ongeluk gehad met uw wagen en weet u niet waar u heen moet met het wrak? Of wilt u een nieuwe wagen aankopen en zoekt u een betrouwbare opkoper om uw (beschadigde) wagen over te nemen? Contacteer dan meteen Charles Deracourt in Leopoldsburg (Limburg).


Charles Deracourt koopt uw voertuig, schrootwagen of beschadigde wagen aan tegen een faire prijs. Hij is dé professional bij uitstek om uw wagen na een accident te komen ophalen tegen een correcte vergoeding.

Woont u een eindje van Leopoldsburg? Geen probleem. Als u een interessante wagen van de hand wilt doen, doorkruist hij het hele land.

Bel Charles Deracourt vandaag nog om uw vraag te stellen of uw project te bespreken.